Seuraa meitä facebookissa  

Ohjeita ensimmäiselle käyntikerralle

  1. Tule vastaanotolla vartin verran ennen varaamaasi aikaa, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen. Hammaslääkärin on tärkeää tietää mm. perussairauksistasi ja käyttämistäsi lääkkeistä hoitoa suunnitellessaan. Esitietolomakkeen (linkki lomakkeeseen) voit myös tulostaa ja täyttää jo rauhassa kotona.
  2. Ota mukaan Kela-kortti. Hammaskulmassa on käytössä Kelan suorakorvausmenettely eli maksat hoidosta vain omavastuuosuuden.
  3. Ota mukaan vanhat röntgenkuvat ja potilastiedot jos sellaisia on saatavilla.

Jos tulet päivystysvastaanotolle säryn, lohjenneen hampaan tai muun akuutin vaivan vuoksi, varaamme aikaa niin, että tarpeen mukaan ehditään paikata tai poistaa hammas (ei leikkauksellisia poistoja) tai aloittaa juurihoito.

Jos taas tulet tarkastuskäynnille, varaudumme tekemään hampaiston perustutkimuksen sekä valokuvaamaan ja röntgenkuvaamaan hampaiston tarpeen mukaan. Tarvittavista hoidoista tuotetaan yhteenveto. Kirjallinen kustannusarvio toimitetaan pyydettäessä kotiosoitteeseen tai sähköpostiin tai käydään läpi seuraavalla käynnillä. Ensimmäiselle tarkastuskäynnille varataan aikaa keskustelulle koskien hoitoon liittyviä toiveitasi.

Hammaskulma © 2020